Nominatie

websiteDe adaptieve trainer van MAX online is genomineerd als ict-project in het onderwijs voor de Computable Awards 2017. Wij zijn trots op onze nominatie!

Om in aanmerking te komen voor deze ICT-prijs, moet het project afgelopen jaar een belangrijke rol hebben gespeeld in of voor het onderwijs. De jury heeft een MAX Online verkozen tot één van de 5 genomineerde projecten. Lees het hele juryrapport.
Nu kun jij ons helpen door middel van jouw stem! Het project met de meeste stemmen en het beste juryrapport wordt de winnaar van het de Computable Awards 2017. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt.

Alvast bedankt voor je vertrouwen!

Geef nu je stem!

Quote van de jury:

“De adaptieve trainer Versterk jezelf van MAX Online draagt echt bij aan het verhogen van het kennisniveau van leerlingen in het voortgezet onderwijs.”

Stem op MAX Online

Versterk jezelf is de adaptieve trainer in de digitale leeromgeving van MAX online. Met deze trainer krijgt iedere leerling de specifieke leerstof aangeboden die hij/zij op het moment nodig heeft. Zo volgt de leerling een individuele leerroute. Als docent hoef je geen handmatige acties te doen.

Ben jij ook enthousiast over de adaptieve trainer ‘Versterk jezelf’ van MAX Online?

Help ons en stem op MAX Online via onderstaande link!

Stem nu

Probeer het zelf!

Wil je weten hoe jij deze adaptieve trainers kan inzetten en wat MAX voor jou kan betekenen?

Neem contact op met een accountmanager
Maak een afspraak per mail
Of bel ons via 073-6288766